Mardrömmen

Drömde att jag förlorade allt jag ägde i natt på bingo. Vilken mardröm. Men ganska skönt att logga in på sidorna och märka att pengarna fortfarande är kvar på kontot! Det är en frihet, så är det.

Pengar är verkligen inte allt här i världen men det ger dig tid och tid är nog det viktigaste man kan ha. Dels för att kunna leva mer avslappnat men samtidigt genom att om man har tid så har man möjlighet att göra det man verkligen vill, och inte bara det man måste göra.

Jag har spelat bingo nu i 5 år på diverse sidor och jag måste bara tipsa er som är sugna på att testa något nytt på att spela lite bingo. Det kostar bara ett par kronor för att testa och man har chans att vinna riktigt fina bonusar! Och i dagsläget när det kommer upp nya grymma bingosidor hela tiden så finns det ju ingen anledning att ens fundera på det, bara och testa!

Dessutom träffar man så många trevliga människor i chatten. Flera av dem har jag faktiskt träffat på riktigt också och ett par jag träffat på bingon är numera mina bästa vänner.